Català
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

masDes de Lluita de Classes rebutgem la condemna a Mas, Rigau i Ortega per la consulta del 9N. La burgesia espanyola i el seu règim demostren una altra vegada el seu despreci per a la democràcia i l'autodeterminació dels pobles de l'estat. Ningú pot ser jutjat per posar urnes. Ara bé, la condemna del caràcter reaccionari del règim del 78 i el rebuig d'aquesta sentencia no implica cap defensa del llegat polític dels dirigents convergents, culpables d'aplicar retallades ferotges i introduir l'austeritat a Catalunya. 

masAquests dies les declaracions de Millet i Montull sobre el "cas Palau" han comportat una ulterior confirmació de la trama de corrupció en que està involucrat el PDECAT que cobrava el 4% de comissions en l'assignació d'obres públiques. A més, el Pdecat acaba de proposar al congrés una llei pels desnonaments exprés, apropiada gràcies als vots del PP i de Cs. De debò algú es creu que la seva intenció sigui trencar amb el règim per construir un estat millor per als catalans?

Reivindiquem el dret a decidir per al poble de catalunya, però és evident que aquest no vindrà de la ma de qui instrumentalitza el procés per seguir amb les retallades i els seus beneficis capitalistes. Només la unitat de la classe treballadora pot garantir el dret a decidir en un marc de ruptura socialista amb el règim del 78.

Rebutgem la condemna reaccionaria del Tribunal Superior de Justicia de Catalunya, però també el llegat polític d'en Mas, Rigau i Ortega. 

Puedes enviarnos tus comentarios y opiniones sobre este u otro artículo a: [email protected]

Para conocer más de “Lucha de Clases”, entra a este enlace

Si puedes hacer una donación para ayudarnos a mantener nuestra actividad pulsa aquí